Exclusief Transport

Exclusief Transport

  • Vast contactpersoon
  • open & gesloten transport
  • Ontzorgen

Transport exclusieve voertuigen

Alles wat maar een beetje anders of afwijkend is, vinden wij een mooie uitdaging. Of het nu gaat om zeldzame oldtimers, prototypes, exclusieve auto’s, bijzondere locaties, racewagens, extra hoge, lage of brede voertuigen of het ophalen van auto’s uit faillissementen. We vervoeren uw voertuigen met de uiterste zorgvuldigheid en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze chauffeurs zorgen voor een perfect transport en alles daaromheen. We zijn ons bewust van het vertrouwelijke karakter van uw opdracht, bijvoorbeeld bij een prototype. Maar ook bij gevoelige situaties zoals inbeslagnames haken we niet af bij wat weerstand maar lossen het ter plekke op.

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Fast & Furious live

In 2018 verzorgden Koopman bedrijven Smink en Möhlmann de transporten voor het rondreizende spektakel Fast & Furious Live: 23 shows in 14 Europese landen. Deze shows namen het publiek mee in de wereld van de beroemde filmreeks Fast & Furious. Alle benodigde 30 voertuigen werden vervoerd in gesloten trailers. 

Autotransport evenementen

Het transport van dure en/of exclusieve auto's naar een evenement vraagt extra aandacht en expertise. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de voertuigen op tijd en schadevrij worden afgeleverd door een vakkundige  chauffeur. Voorbeelden van evenementen waarvoor wij werken, zijn: 

  • IAMS
  • Mille Miglia
  • Autoshow Essen