Nieuws

 • Koopman Logistics Group investeert in CO2-arm transport

  19 oktober 2018

  Koopman Logistics Group zet de CO2-arme brandstof HVO in voor de distributie van personenwagens en auto-onderdelen. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een apart tankstation op het eigen terrein in Nijkerk.

  Verder lezen
 • Koopman digitaliseert afleveringsproces met blockchain

  5 april 2018

  Als eerste logistieke dienstverlener in Europa zet Koopman blockchain-technologie in om logistieke processen in het vervoer en opslag van nieuwe en gebruikte auto’s volledig te digitaliseren.

  Verder lezen
 • Koopman Logistics Group wint innovatie-award

  28 maart 2018

  Koopman Logistics Group BV heeft The Innovation Manager-award, afgekort TIM, gewonnen. De award, die wordt uitgereikt door ICT Media, beloont innovatieve projecten op IT-gebied in Nederland.

  Verder lezen
 • Koopman stroomlijnt schade-inspecties

  26 maart 2018

  Onlangs is bij de Koopman-terminal in Born de nieuwe applicatie Cardata24 in gebruik genomen. Met Cardata 24 worden schade-inspecties digitaal vastgelegd.

  Verder lezen
 • Koopman genomineerd voor innovatieprijs

  9 maart 2018

  Koopman Logistics Group is genomineerd voor de TIM Award. Dit is een prijs voor innovatie. ‘The Innovation Manager Awards’ (afgekort TIM Awards of Timmies) zijn een initiatief van ICT Media, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT.

  Verder lezen
 • Nieuwe locatie hoofdkantoor

  2 januari 2018

  Op 2 januari 2018 hebben circa 50 medewerkers van Koopman Logistics Group hun nieuwe werkplek aan de Lelystraat 2 in Leek in gebruik genomen. De werkmaatschappijen Koopman Autotransport BV en Koopman TransMission BV blijven gevestigd in Noordhorn. De verhuizing is het gevolg van de aanhoudende groei van Koopman Logistics Group, waarvoor de locatie in Noordhorn onvoldoende ruimte biedt.

  Verder lezen
 • Overname Smink Transport

  2 oktober 2017

  Koopman Logistics Group neemt per direct Smink Transport BV uit Amersfoort over van Bergnet Beheer BV. Alle medewerkers van Smink Transport blijven werkzaam bij het bedrijf, dat haar activiteiten onder de eigen naam zal voortzetten. Smink Transport biedt flexibel en gespecialiseerd vervoer van automobielen.

  Verder lezen
 • Eén eindverantwoordelijke voor Koopman-terminals

  29 september 2017

  Paul Wortelboer, sinds juni 2016 Managing Director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober a.s. ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België.

  Verder lezen
 • Nieuwe CFO: Maurice de Wilde

  29 augustus 2017

  Maurice de Wilde is per 1 oktober 2017 benoemd tot CFO van Koopman Logistics Group in Noordhorn. De Wilde neemt een brede ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland, mee naar het bedrijf.

  Verder lezen