2017

 • Nieuwe locatie hoofdkantoor

  2 januari 2018

  Op 2 januari 2018 hebben circa 50 medewerkers van Koopman Logistics Group hun nieuwe werkplek aan de Lelystraat 2 in Leek in gebruik genomen. De werkmaatschappijen Koopman Autotransport BV en Koopman TransMission BV blijven gevestigd in Noordhorn. De verhuizing is het gevolg van de aanhoudende groei van Koopman Logistics Group, waarvoor de locatie in Noordhorn onvoldoende ruimte biedt.

  Verder lezen
 • Overname Smink Transport

  2 oktober 2017

  Koopman Logistics Group neemt per direct Smink Transport BV uit Amersfoort over van Bergnet Beheer BV. Alle medewerkers van Smink Transport blijven werkzaam bij het bedrijf, dat haar activiteiten onder de eigen naam zal voortzetten. Smink Transport biedt flexibel en gespecialiseerd vervoer van automobielen.

  Verder lezen
 • Eén eindverantwoordelijke voor Koopman-terminals

  29 september 2017

  Paul Wortelboer, sinds juni 2016 Managing Director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober a.s. ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België.

  Verder lezen
 • Nieuwe CFO: Maurice de Wilde

  29 augustus 2017

  Maurice de Wilde is per 1 oktober 2017 benoemd tot CFO van Koopman Logistics Group in Noordhorn. De Wilde neemt een brede ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland, mee naar het bedrijf.

  Verder lezen
 • Koopman gelooft in logistieke hotspot Noord-Nederland

  1 juni 2017

  Koopman Logistics Group, Husa Logistics en VNO-NCW werken samen om Noord-Nederland op de kaart te zetten als logistieke hotspot.

  Verder lezen
 • Koopman aanwezig op Transport Logistic München, 9 tot 12 mei

  9 mei 2017

  Van 9 tot 12 mei is Koopman een van de bedrijven die namens Logistiek Limburg aanwezig zijn tijdens de beurs ‘Transport Logistic München’. U vindt Logistiek Limburg in hal 4, stand 207/306. Guy van Gaever en Bart Smits staan u graag te woord.

  Verder lezen
 • Kennissessie in Hoogezand

  22 maart 2017

  Op donderdag 9 maart jl. organiseerde Koopman Cargo in samenwerking met Slimstock, Escimco en Arox IT een kennissessie in Hoogezand. Het thema van de sessie was ‘hoe orchestreer je de voorraad’?

  Verder lezen
 • Succesvol sustainability & innovation event

  20 december 2016

  Op vrijdag 9 december a.s. vond in Amsterdam het eerste sustainability & innovation event van Koopman Cargo plaats.

  Verder lezen