Eén eindverantwoordelijke voor Koopman-terminals

29 september 2017

Paul Wortelboer, sinds juni 2016 Managing Director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober a.s. ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België. Wortelboer neemt de taken over van Guy van Gaever, die na een dienstverband van vier jaar bij Koopman Logistics Group het bedrijf gaat verlaten. Alle automotive compounds van Koopman in Amsterdam, Born en Vilvoorde vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Wortelboer. Paul Wortelboer beschikt over een brede managementervaring, hij werkte onder andere bij Athlon Car Lease Nederland en Volkswagen Pon Financial Services. Ook had hij enkele nationale en internationale leidinggevende functies. Hij volgde diverse management- en marketingstudies, onder andere aan Nyenrode Business University en INSEAD.

Eenhoofdige leiding compounds

Jon Kuiper, CEO Koopman Logistics Group: “Paul Wortelboer is de juiste persoon om onze Bornse vestiging verder uit te bouwen en daarnaast de leiding te nemen over Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde. Onze drie automotive compounds zijn daarmee onder één eindverantwoordelijke gebracht.” De lay-out van de terminal in Born is al geoptimaliseerd en uitgebreid. “We hebben al belangrijke stappen gemaakt op de diverse compounds, met Paul Wortelboer gaan we verder op de ingeslagen weg”, aldus Kuiper.

Dienstverlening

Wortelboer: "Ik heb inmiddels mijn draai bij deze prachtige organisatie gevonden en vind het geweldig de komende tijd samen met de teams op de verschillende locaties te gaan werken aan nog meer efficiëntie van en tussen onze terminals. Voor onze klanten gaat dit ongetwijfeld leiden tot een betere dienstverlening, want dat is waar Koopman voor staat. Ik heb er ontzettend veel zin in."