Koopman Logistics Group wint innovatie-award

28 maart 2018

Koopman Logistics Group heeft The Innovation Manager-award, afgekort TIM, gewonnen voor het ontwikkelen van een distributed ledger voor de automotive supply chain met behulp van blockchain-technologie. De award, die wordt uitgereikt door ICT Media, beloont innovatieve projecten op IT-gebied in Nederland.

Transparantie 

IT-manager Peter Oosterhoff licht toe: “Het doel was vereenvoudiging, transparantie en het voorkomen van fraude binnen de supply chain, die bestaat uit verladers, op- en overslagbedrijven, vervoerders en autodealers. Het initiatief wordt mogelijk als een onafhankelijk platform in de markt gezet”. IBM levert daarbij de technologiekennis. “Samen brengen ze de logistieke keten in beweging en lossen ze wezenlijke uitdagingen op”, aldus de jury. Dit meest innovatieve partnership werd beloond met een mediacampagne door ICT Media ter waarde van 7.500 euro.

Integratie

Jon Kuiper, CEO van Koopman Logistics Group, is trots op het winnen van de prijs: "Deze prijs bevestigt onze positie als professionele dienstverlener die waarde creëert voor haar klanten door middel van innovatieve digitale oplossingen."