Glasurit en Koopman Logistics breiden samenwerking uit

Glasurit en Koopman Logistics breiden samenwerking uit

25 november 2020

Koopman kiest opnieuw voor Glasurit als partner voor lakschadeherstel en breidt de verder samenwerking uit. Door alles rondom de levering van reparatielak onder te brengen bij één partij, standaardiseert Koopman de processen voor de vestigingen waar schadeherstel plaatsvindt.

Glasurit levert al geruime tijd reparatielak aan de vestigingen in Born en Amsterdam. Nieuw is dat voortaan ook de vestiging in Putten beleverd wordt door Glasurit. Met deze uitbreiding ontstaat er een identieke werkwijze binnen alle bedrijfsonderdelen. Medewerkers van de vestigingen worden op dezelfde wijze getraind en alle locaties werken met dezelfde paint en non paint producten. Dit komt de kwaliteit en efficiëntie van de organisatie ten goede.

 

Duurzaam schadeherstel

Het assortiment lak gericht op duurzaam schadeherstel was voor Koopman een extra argument om met Glasurit in zee te gaan. Net als veel van onze opdrachtgevers hecht Koopman grote waarde aan een positieve bijdrage aan het milieu en besparing van de CO2-uitstoot. Glasurit biedt, als koploper in de markt voor reparatielakken, zeer vernieuwende en unieke oplossingen op dit vlak.

Koopman gaat bij alle schadeherstelprocessen op de compounds gebruik maken van de nieuwe spectrofotometer Glasurit RATIO Scan 12/6 . Deze omvat diverse intelligente technologieën en levert automatisch en supersnel betrouwbare kleuroplossingen via Glasurit Color Online, 's werelds grootste kleurendatabase. Glasurit biedt daarmee aan Koopman een complete oplossing voor veelzijdig digitaal kleuren zoeken.

 

Efficiëntieverhoging

Glasurit is lid van ColorMotion, het klantennetwerk van Glasurit dat gericht is op het verbeteren van de prestaties van het schadeherstelbedrijf. Vanuit dit netwerk ondersteunt en adviseert Glasurit de vestigingen van Koopman bij het realiseren van een efficiëntieverhoging en het omlaag brengen van het materiaalverbruik. Bovendien kan Koopman gebruik maken van de ondersteuning die Glasurit biedt vanuit de in Maarssen gevestigde kleurmakerij en staat het technische team van Glasurit klaar op de vestigingen voor het opleiden van medewerkers en technisch advies.