Overname ACM Fleetforce

Overname ACM Fleetforce

03 juni 2019

Koopman Logistics Group BV heeft per 28 mei 2019 alle aandelen van de ondernemingen behorende tot ACM Fleetforce uit Putten overgenomen. ACM Fleetforce is al meer dan 15 jaar specialist in poolbeheer en beschikt over een eigen chauffeursdienst, opslagfaciliteiten en werkplaats.

Aanvullende diensten

De overname van het Puttense bedrijf past in de strategie van Koopman om met geïntegreerde dienstverlening automotive klanten te kunnen bedienen. ACM Fleetforce is een uitstekende aanvulling op onze huidige automotive diensten op het gebied van autotransport, - opslag en remarketing. Deze overname stelt ons in staat om ons dienstenpakket te verbreden en meer oplossingen te kunnen bieden, die waarde toevoegen voor onze huidige en toekomstige klanten. We zijn ook verheugd dat Mark van der Lingen, de huidige mede-eigenaar en directeur van ACM Fleetforce blijft om dit te realiseren.

"

Deze overname stelt ons in staat om ons dienstenpakket te verbreden en meer oplossingen te kunnen bieden, die waarde toevoegen voor onze huidige en toekomstige klanten

Willem Prinsen — CEO Koopman Logistics Group