Samenwerking Photo-Motion en Koopman

Samenwerking Photo-Motion en Koopman

24 september 2021

In autoland zijn grote verschuivingen gaande. Denk aan elektrificatie, thuiswerken en online autoverkoop. Door deze verschuivingen gaat remarketing een steeds belangrijkere rol spelen.

 

Van autotransporteur doorgegroeid tot ketenregisseur

Koopman is van autotransporteur doorgegroeid tot ketenregisseur. De remarketingactiviteiten worden in Nederland vanuit drie locaties verzorgt: Amsterdam, Born en Putten. De klanten kunnen á la carte de diensten kiezen. Ophalen of afleveren van voertuigen, verkoopklaar maken, onderhoud, smartrepair, APK, maar ook professionele fotografie. 'Met echt goede foto's wordt online verkoop mogelijk', benadrukt Mark van der Lingen (Sales Director Automotive). 

 

Samenwerking met Photo-Motion

Na een internationale selectieprocedure is gekozen voor een een samenwerking tussen Koopman en Photo-Motion. De langdurige samenwerking met Photo-Motion levert een extra impuls voor de remarketing services van Koopman. Photo-Motion biedt naast multi-mediaoplossingen (fotografie, spinners, video) een onderscheidend Koopmanportaal, waarmeer iedereen binnen alle vestigingne van Koopman snelle toegang heeft tot nabewerking, kwaliteitscontrole en distributie van het multimediamateriaal. Het is de bedoeling dat op alle compounds van Koopman de 360 graden fotografieprocessen worden uitgerold, waarbij de gemaakt fotorapportages vanuit het centrale Koopman-portal gedistribueerd worden naar de klanten, zonder dat de locatie van fotografie hierbij zichtbaar is. Door de samenwerking kan Koopman in elke fase van de levenscyclus van de auto sneller geautomatiseerd mediamateriaal produceren, verzamelen en distribueren. 

 

Bart Smits (General Manager Compounds) is blij met de nieuwe samenwerking: "Als onderdeel van onze verdere groei wilden wij het dienstenpakket richting onze klanten uitbreiden met hoogwaardige multi-mediaoplossingen. Het was hierbij belangrijk dat we op onze compounds een identieke, hoge kwaliteit konden bieden, terwijl een volledige doorgang in een minimale doorlooptijd moest geschieden. Dankzij de samenwerking met Photo-Motion wordt door middel van hoogwaardig multimediamateriaal online verkoop mogelijk gemaakt voor onze klanten, waarbij fysieke bezichtiging niet meer noodzakelijk is. We kijken er naar uit om de samenwerking met Photo-Motion verder door te ontwikkelen en zijn benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is in de toekomst."

 

Lees hier het artikel 'Strategische samenwerking met Photo-Motion levert extra impuls voor remarketing services Koopman.'