Driven by Commitment

Driven by Commitment

Over Koopman

Koopman Logistics Group B.V. is een familiebedrijf met 100 jaar ervaring in de logistiek. Met meer dan 1100 betrokken medewerkers in Nederland, België en Duitsland bieden we klanten complete logistieke oplossingen aan. Ons specialisme is automotive logistics. We bieden een scala aan oplossingen zoals het aflever klaarmaken van voertuigen, korte of langdurige opslag, het verkoopklaar maken van ex-lease of huurauto's, het transport van grote volumes voertuigen tot 1 voertuig of directe aflevering aan de eindklant. Vanuit cargo logistics distribueren we diverse soorten vracht; van een enkel pakket, een paar pallets, tot volledige ladingen inclusief opslag en het gehele voorraadbeheer.

 

Commitment is wat ons drijft. We hebben ons gecommitteerd aan onze klanten, aan het welzijn van onze medewerkers én aan de wereld van morgen. Bij alles wat we doen weegt de impact op mens en milieu mee. We zoeken continu naar verbetering, door te innoveren en goed te luisteren naar onze klanten. In nauwe samenwerking met de klant kunnen we het volledige proces doorgronden en optimaliseren. Zo zorgen we voor kortere doorlooptijden, betrouwbare service, beheersbare kosten en lagere emissies.

Missie

"

Wij zijn Koopman, innovatieve en nuchtere ondernemers in logistieke diensten. Wij hebben respect voor mens en milieu en kiezen voor duurzame samenwerkingen.

Visie

"

Samen met onze klanten ontwikkelen we innovatieve oplossingen die waarde toevoegen en bijdragen aan een optimale logistieke keten. Wij zetten in op ontwikkeling en welzijn van onze medewerkers. Bij keuzes die we maken, nemen we altijd de impact op mens en milieu mee.

Koopman Commitments

Commitment is wat ons drijft. We hebben ons gecommitteerd aan onze klanten, aan het welzijn van onze medewerkers én aan de wereld van morgen. De Koopman commitments staan altijd centraal.

  • Klant eerst; bij Koopman draait het om klanten. Wij zien klanten als partners. Vanuit die verbondenheid zetten wij ons pro-actief in om toegevoegde waarde te bieden met betrouwbare diensten en oplossingen.
  • Betrouwbaarheid zit in ons DNA. Die betrouwbaarheid komt voort uit betrokkenheid (commitment) bij de klant. Koopman voelt zich verantwoordelijk voor het nakomen van afspraken, zodat de klant op zijn beurt zijn afspraken kan nakomen.
  • Samenwerken dat is onze kracht. Zowel intern als met onze klanten en partners. Alleen samen kunnen we vooruitgang bereiken
  • Ondernemend. Als familiebedrijf zijn we door de jaren heen altijd ondernemend gebleven. Kansen en mogelijkheden staan centraal en we zoeken continu naar slimmere oplossingen.
  • Alles wat we doen,  doen we met respect voor mens en milieu. Wij committeren ons aan het welzijn van onze medewerkers én aan de wereld van morgen.