Patrick Stange

Patrick Stange

"

Mijn uitdaging is het proces zo efficiënt mogelijk te maken voor de klant

In zijn studietijd verdiende Patrick Stange 1 à 2 dagen per week bij als hiker op de Amsterdamse terminal van Koopman. Eenmaal afgestudeerd bekleedde hij verschillende functies, om vervolgens door te groeien naar zijn huidige functie als Business Development Officer. Het intensieve contact met klanten en met hen werken aan verbeteringen door waarde toe te voegen in de processen ligt Patrick goed.

"Ik behandel zowel nieuwe klantvragen als vragen over bestaande processen op onze terminals in Amsterdam en Born. Het eerste waar ik bij ieder verzoek altijd uitgebreid bij stilsta, is: wat wil de klant nu écht? En hoe kan ik dit intern doorvertalen? Vervolgens denk ik het proces uit tot in de details. Mijn uitdaging is dat het proces zo efficiënt mogelijk te maken voor de klant. Daar spar ik veel over met mijn collega's."

"

Het eerste waar ik bij ieder klantverzoek altijd uitgebreid bij stilsta is: wat wil de klant nu écht?

Patrick Stange is dus altijd op zoek naar het meest efficiënte proces. Inmiddels is hij gestart met zijn eerste grote verbeterproject: het doorlichten van het totale proces bodyshop/schadeherstel. Patrick: "Als we samen het proces verder kunnen optimaliseren, kunnen we de capaciteit vergroten en daarmee onze klanten nog beter bedienen. Samenwerken vindt hij daarbij heel belangrijk. Ik leer veel van mijn collega's en mag steeds vaker meedenken met strategische concepten. Maar de collega's in de operatie zijn minstens zo belangrijk,  omdat zij het verlengstuk zijn van de optimale uitvoering van onze processen. Het is daarom waardevol dat de terminals in Born en Amsterdam steeds meer naar elkaar toe groeien. Zo worden we nog flexibeler voor onze klanten. 

"

Onze klanten willen graag de kortste doorlooptijden

Patrick Stange — Proces Engineer

Met klanten diep de processen in duiken, daar krijg ik veel energie van. Op dat soort momenten kunnen we echt een bijdrage leveren en het verschil maken. Sinds ik de kans heb gekregen van Koopman om deze rol te bekleden, geniet ik ervan om mijzelf elke dag weer uit te dagen. Koopman heeft mij vertrouwen gegeven door mij tools aan te reiken waardoor ik mij volop kan ontwikkelen, nu en in de toekomst.