Autotransport

Autotransport

  • 1 miljoen vervoerde auto’s per jaar
  • Fijnmazig netwerk
  • Integrale logistieke dienstverlening

Voor al uw autotransporten

Heeft u transport nodig voor grote aantallen of enkele voertuigen binnen Europa, behoefte aan autotransport binnen Nederland of wilt u een exclusieve auto vervoeren? Wilt u open of gesloten transport? Wat uw wens ook is, Koopman regelt het. Onze klantenkring is groot en divers. Van autofabrikanten tot leasemaatschappijen en dealers, van autoplatformen tot gespecialiseerde ondernemers in oldtimers. We werken altijd met vakspecialisten en het beste materieel. Dankzij ons realtime planningssysteem kunnen we tot het laatste moment uw wijzigingen doorvoeren en zorgen dat uw voertuigen op de afgesproken tijd en plaats geleverd worden.

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

"

Voor welke uitdagingen we ook staan, Koopman denkt mee over slimme oplossingen.”

De Business Unit Manager Cars — Importeur Volkswagen Groep

De samenwerking met Koopman loopt op alle niveaus soepel. De lijnen zijn kort, wat vooral voor de operationele mensen op het bedrijfsbureau prettig werkt. Hoe hectisch en druk het soms ook is, Koopman zet zich maximaal in om de afspraken na te komen. Voor welke uitdagingen we ook staan, Koopman gaat het gesprek aan en denkt mee over slimme oplossingen.

Lees meer

Interesse in onze diensten?

Weten of uw transport vraagstuk door Koopman Nationaal Autotransport kan worden ingevuld? Neem contact met onze specialisten op onze customer service.