Autotransport met hikers

Autotransport met hikers

  • Snel & betrouwbaar
  • Ervaren chauffeurs
  • Flexibele planning

Efficient autotransport met een hiker

Wilt u uw voertuigen op een zo'n kort mogelijke termijn transporteren? Koopman heeft een pool van ervaren hikers die naast het verplaatsen van uw auto's ook alles eromheen kunnen regelen, zoals het aftanken, wassen of innemen van de auto. Uw transportverzoeken worden binnen 24 uur geregeld en bij spoed regelen we het zelfs 99% van de tijd binnen 2 uur.

 

"

Koopman is een flexibele, meedenkende en prettige partner

Marco Holtus — Autoverhuur Zijm

Marco Holtus van autoverhuur Zijm is zeer tevreden over de samenwerking en vindt met name de flexibiliteit van Koopman (voorheen ACM Fleetforce) opvallend. Koopman kan op zeer korte termijn chauffeurs inzetten. “Als er nu een huurauto wordt afgemeld geven we dit direct door aan Koopman”, verteld Marco. “We vragen dan of de huurauto vandaag nog opgehaald kan worden. In 98% van de gevallen lukt dit. Dat is de grote kracht van Koopman.

Lees meer

Werken als Hiker bij Koopman

Als hiker ben je graag onderweg. Of dat nou met het OV of een mooie leaseauto is. Ben je op zoek naar een leuke manier om bij te verdienen? Bijvoorbeeld naast een studie of opleiding of ben je niet meer verplicht om te werken, maar zit je niet graag stil? Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk de vacature op www.werkenbijkoopman.nl

 

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Een greep uit onze samenwerkingen