Autotransport met hikers

Autotransport met hikers

  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Ervaren chauffeurs
  • Flexibele planning
  • Realtime inzicht

Koopman Chauffeursdiensten

Wilt u uw voertuigen op een zo'n kort mogelijke termijn transporteren? Koopman Chauffeursdiensten heeft een pool van ervaren hikers die naast het verplaatsen van uw auto's ook alles eromheen kunnen regelen, zoals het aftanken, wassen of innemen van de auto. Uw transportverzoeken worden binnen 24 uur geregeld en bij spoed regelen we het zelfs 99% van de tijd binnen 2 uur.

 

Efficient autotransport met hikers

Koopman Chauffeursdiensten ontzorgt u op snelle en efficiënte wijze bij alle verplaatsingen binnen uw wagenpark. Wij transporteren rijdend personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Met het groot aantal getrainde hikers in dienst kunnen wij snel schakelen, efficiënt werken en maatwerk leveren. Onze hikers maken gebruik van onze speciaal ontwikkelde app, waarmee uitgebreide rapportages gemaakt kunnen worden die we naar u toesturen. 

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Home delivery

Koopman biedt mogelijkheden voor onder andere B2C autobedrijven, lease maatschappijen en fleetowners home delivery diensten. Doormiddel van één van onze hikers wordt de auto thuis geleverd bij uw klant. Wij verzorgen het gehele proces, van overschrijving, betaling, verzekering tot de uitleg bij de klant. Door onze maatwerk mogelijkheden maken wij, samen met u, een feestje van de home delivery.

 

Een greep uit onze samenwerkingen

Werken als Hiker bij Koopman

Als hiker ben je graag onderweg. Of dat nou met het OV of een mooie leaseauto is. Ben je op zoek naar een leuke manier om bij te verdienen? Bijvoorbeeld naast een studie of opleiding of ben je niet meer verplicht om te werken, maar zit je niet graag stil? Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk de vacature op www.werkenbijkoopman.nl

 

Interesse in onze diensten?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze chauffeursdiensten.

"

Koopman is een flexibele, meedenkende en prettige partner

Marco Holtus — Autoverhuur Zijm

Marco Holtus van autoverhuur Zijm is zeer tevreden over de samenwerking en vindt met name de flexibiliteit van Koopman (voorheen ACM Fleetforce) opvallend. Koopman kan op zeer korte termijn chauffeurs inzetten. “Als er nu een huurauto wordt afgemeld geven we dit direct door aan Koopman”, verteld Marco. “We vragen dan of de huurauto vandaag nog opgehaald kan worden. In 98% van de gevallen lukt dit. Dat is de grote kracht van Koopman.

Lees meer