Autobedrijf John van der Rijt

Autobedrijf John van der Rijt

"

Snelheid van leveren is voor ons belangrijk, maar ook de administratie erom heen zoals de BTW papieren voor de terugvraag van de Duitse BTW. Koopman denkt hierin mee!

John van der Rijt — Eigenaar Autobedrijf John van der Rijt

Autobedrijf John van der Rijt en Koopman werken al 4 jaar samen. Autobedrijf John van der Rijt is al meer dan 25 jaar onderscheidend in het leveren van de beste automobielen geselecteerd op exclusiviteit, sportiviteit, aantoonbare historie, comfort en design. Jonge occassions van met name Duitse merken als BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, Mini en Porsche.

Import uit Duitsland

'Wij importeren auto's uit Duitsland, omdat daar een ruim aanbod is van jonge goed uitgeruste ocassions.' In Nederland rijdt een medewerker gemiddeld 3 á 4 jaar in een nieuwe auto van hun werkgever, terwijl ze in Duitsland sneller hun auto vervangen. Ze zijn doorgaans ook nog eens uitstekend verzorgd en uitgerust met allerlei extra's. 

"

Koopman heeft veel vrachtauto's op de weg in Nederland en Duitsland, dus er kan snel geschakeld worden.

Ontzorgen gehele proces

Autobedrijf John van der Rijt heeft een paar jaar geleden gekozen om met Koopman samen te werken. 'Koopman heeft veel vrachtauto's op de weg in Nederland en Duitsland, dus er kan snel geschakeld worden. Iets wat voor ons één van de speerpunten is voor een goede samenwerking.' Koopman heeft Nederlandse en Duitse professionele chauffeurs met ervaring. Wij bieden een service van A tot Z, complete ontzorging. 'Snelheid van leveren is voor ons belangrijk, maar ook de administratie erom heen zoals de BTW papieren voor de terugvraag van de Duitse BTW. Koopman denkt hierin mee! De contactpersoon die wij hebben bij Koopman zorgt ervoor dat de samenwerking tussen ons loopt zoals die nu is.' 

Autobedrijf John van der Rijt

Al meer dan 25 jaar is Autobedrijf John van der Rijt onderscheidend in het leveren van de beste automobielen, denk aan jonge occasions van Duitse merken BMW, Audi, Mini, Mercedes, Volkswagen, Porsche en Italiaanse merken zoals Ferrari en Lamborghini. Ze selecteren ze op sportiviteit, exclusiviteit, aantoonbare historie, comfort en design.