Koopman Deelt

Koopman Deelt

Financiële steun voor Stichting Benja

Met ‘Koopman Deelt’ stimuleren we medewerkers ons deelgenoot te maken van het goede doel waar zij zich voor inzetten. Door ons te overtuigen van de maatschappelijke noodzaak van het doel en de eigen betrokkenheid, maakt hun goede doel kans op een bijdrage van € 10.000. Dit jaar hebben we op voordracht van onze medewerker Gert van de Beek gekozen voor Stichting Benja. 

Over Benja

Stichting Benja helpt kinderen op weg naar zelfstandigheid. Op weg naar een volwaardige toekomst. Dit doen zij door projecten te ondersteunen, gericht op straatkinderen. Deze projecten worden uitgevoerd door ‘locals’. Zij kennen de cultuur en onderstrepen onze visie. Momenteel krijgen 40 straatkinderen in Oeganda scholing, waarvan er 16 ook onderdak krijgen. De kinderen worden gevolgd tot ze geen scholing meer nodig hebben.

Kijk voor meer informatie op benja-online.nl.

"

Het persoonlijke van Benja spreekt mij erg aan. Ik vind het zo mooi dat de kinderen bij naam genoemd worden. Ook bij voorlichtingsavonden wordt er iets meer over de kinderen verteld. Je ziet het persoonlijke ook terug in de vrijwilligers.

Gert van de Beek, medewerker bij Koopman Autotransport