Persbericht: Koopman Logistic Group neemt Janssen Vlodrop over

Persbericht: Koopman Logistic Group neemt Janssen Vlodrop over

30 oktober 2020

Na een periode van ruim 44 jaar draagt Piet Janssen van Piet Janssen Transport Vlodrop per 1 november 2020 zijn autotransportactiviteiten over aan Koopman Logistics Group. Janssen doet hiermee een stap terug en Koopman zet een volgende stap in haar ambitie van groei en ontwikkeling als logistieke dienstverlener.

Het begon allemaal kleinschalig in het Limburgse Vlodrop; een tankstation met een garagebedrijf. Dankzij haar nevenactiviteit, het rijklaar maken van auto’s voor internationale verhuurmaatschappijen, groeide het bedrijf uit tot een volwaardig dealerbedrijf. Hiermee ontstond het transportbedrijf waarmee men klanten exact gepland van auto’s wist te voorzien. Het transportbedrijf met acht speciale autotransporters en gespecialiseerde chauffeurs is vandaag de dag continu onderweg in binnen- en buitenland.

 

“Na ruim 44 jaar kunnen we met trots terugkijken op deze tijd met ons team”, aldus Piet Janssen. “Koopman is een grote speler in de autotransport- en logistiekbranche, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Zij zijn in staat om de belangen van onze medewerkers en klanten te behartigen. Dankzij schaalvergroting zijn zij in staat om nog beter aan de wensen en behoeften van de klant van vandaag te voldoen.” Koopman neemt de ervaren gespecialiseerde chauffeurs over en wil ook de dienstverlening richting de bestaande klanten van Piet Janssen Transport Vlodrop voortzetten.

 

Koopman Logistics Group is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de transport en logistiek. “Ons specialisme is automotive logistics”, aldus Ad ten Brink, Director Automotive. “We bieden niet alleen transport aan, maar ook aanvullende diensten vanuit onze compounds en remarketing centers in Nederland. We zoeken continu naar verbetering, door te innoveren en goed te luisteren naar onze klanten. De slogan Koopman, “Driven by commitment”, zegt het al. “We committeren ons aan onze klanten, het welzijn van onze medewerkers én aan de wereld van morgen.”

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ad ten Brink, Director Automotive via a.tenbrink@koopman.nl