Nieuws

10 juni 2021
Meters maken met MVO

Duurzaamheid gaat voor Koopman over een gezonde balans tussen People, Planet en Profit. "Als familiebedrijf voelen wij de plicht om goed te zorgen voor onze mensen, onze klanten en de wereld om ons heen. "

Lees meer
18 maart 2021
Koopman Car Terminal: Veel meer dan auto-opslag

Veel meer dan alleen auto-opslag bij Koopman Car Terminal. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto’s komen binnen op de terminal in de Amsterdamse haven.

Lees meer
18 maart 2021
Koopman verzorgt PDI voor Aiways in Amsterdamse haven

Koopman verzorgt het Pre Delivery Inspection traject voor Aiways bij de Koopman Car Terminal in de Amsterdamse haven

Lees meer
12 januari 2021
VAB en Koopman bundelen krachten voor Automotive Solutions in Belgie

De Belgische automotive sector krijgt een totaaloplossing voor remarketing van tweedehands, ex-lease of huurauto's. De ‘one stop solution’ die VAB Fleet Services en Koopman Logistics opzetten in Genk, levert 100 extra arbeidsplaatsen op.

Lees meer
25 november 2020
Glasurit en Koopman Logistics breiden samenwerking uit

Koopman Logistics Group kiest opnieuw voor Glasurit als partner voor lakschadeherstel en breidt daarnaast hun samenwerking uit.

Lees meer
03 november 2020
Koopman Logistics neemt 300e MAN in gebruik

Dinsdag 20 oktober nam Koopman Logistics in Noordhorn drie nieuwe trucks van het type TXG 18.430 in ontvangst. Met de aanschaf van deze nieuwe generatie MAN-trucks verwelkomde Koopman ook haar 300e MAN.

Lees meer
30 oktober 2020
Persbericht: Koopman Logistic Group neemt Janssen Vlodrop over

Piet Janssen van Piet Janssen Transport Vlodrop draagt per 1 november 2020 zijn autotransportactiviteiten over aan Koopman Logistics Group. Janssen doet hiermee een stap terug en Koopman zet een volgende stap in haar ambitie van groei en ontwikkeling als logistieke dienstverlener.

Lees meer
27 oktober 2020
Directiewisseling Koopman Automotive

Door verschillende overnames heeft Koopman Logistics Group de afgelopen jaren haar positie in de autotransport en logistiek sector verstevigd. Het bedrijf maakte onlangs een strategische aanpassing in de samenstelling van de directie en haar organisatiestructuur om verdere groei en efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken.

Lees meer
19 oktober 2020
Smink wordt Koopman Exclusive

Sinds 2017 maakt Smink Transport deel uit van de Koopman Logistics Group. Na drie jaar is het tijd voor een nieuwe passende naam en gaat Smink Transport verder als Koopman Exclusive.

Lees meer