VABKoopman Genk operationeel

VABKoopman Genk operationeel

27 september 2021

Vanaf begin 2021 zijn de krachten van VAB en Koopman gebundeld om een totaaloplossing te bieden voor jonge tweedehands, ex-lease of huurauto's dankzij het 'one stop solution' principe. Per 1 oktober 2021 is de compound van VABKoopman in Genk operationeel!

 

Samenwerking VAB en Koopman

VAB Fleet Services is al jaren een belangrijke speler op de Belgische markt voor remarketing services, pool management, recovery services, logistiek, operationeel vlootbeheer en aanverwante diensten. Uit gesprekken met huidige klanten van VAB Fleet Services bleek dat ze meer operationele en logistieke activiteiten wensten uit te besteden en daar een 'one stop solution' voor zochten. Voor een oplossing was uitbreiding nodig en een mogelijke partner om snel te kunnen schakelen en toch de hoge kwaliteit aan te kunnen bieden die men verwacht. Koopman was de juiste partij en na het vinden van een geschikte locatie is het concept van 'one stop solution' vorm gaan krijgen. 

VABKoopman Genk operationeel

Per 1 oktober 2021 is het harde werken beloond met een prachtige compound in Genk waar een totaaloplossing wordt geboden voor grootschalige remarketing in België. De doelgroep voor dit nieuwe servicepakket is zeer breed en gaat van OEM's, importeurs, dealers, lease- en verhuurmaatschappijen tot bedrijven met een grote vloot personenwagens, die meer en meer operationele en logistieke activiteiten willen outsourcen. De diensten omvatten een combinatie van het transporteren van auto's, het afleveringsklaarmaken van nieuwe auto's, korte of langdurige stockage, remarketing van ex-leasewagens en fleetmanagement.

De totaaloplossing voor remarketing van tweedehands, ex-lease of huurauto's is uniek voor de Belgische automotive sector. Met de inbreng van de expertise rond grootschalige remarketing wordt er een stap verder gezet in het huidige dienstenaanbod op de Belgische fleetmarkt.

 

Lees hier het artikel 'VAB en Koopman bundelen krachten voor automotive solutions in België'  of ga naar de website voor meer informatie over VABKoopman.