Internationaal Autotransport

Internationaal Autotransport

  • Noord-West Europa
  • Fijnmazige distributie
  • Grote voertuigstromen

Transport in de Benelux

Koopman is ingericht op diverse soorten verzoeken, van het transport van grote volumes voertuigen tot een eenmalig verzoek van 1 voertuig. We halen uw voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd. Dankzij een fijnmazig netwerk kunnen we op elk gewenst moment voertuigen halen en afleveren in elk postcodegebied in Nederland. We zijn er trots op bijna alle automerken en vele andere automotive dienstverleners tot onze klanten te mogen rekenen. Zij waarderen onze betrouwbaarheid en vakkundige medewerkers.

Transport van voertuigen in Europa

Dagelijks vervoert Koopman grote aantallen voertuigen snel en veilig van en naar bestemmingen binnen Europa. Dat doen we voor bijna alle automerken. Dankzij onze vakbekwame chauffeurs en dicht distributienetwerk kunnen wij ook grote voertuigstromen rechtstreeks distribueren, zonder tussenstops en overladen. Op wisselende volumes kunnen we flexibel inspelen, omdat we ons eigen wagenpark combineren met een goed en groot partnernetwerk.

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

"

Ik ben trots op het succes van het logistieke autotransport-concept

Gerhard Kolk — Director Operations Autotransport

Als Director Operations heb je met alles te maken wat nodig is om de operatie op zijn best te laten draaien. Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn functie zo boeiend. Maar het mooiste in dit familiebedrijf is voor mij dat ik bij Koopman alle vrijheid en ruimte heb om mezelf als ondernemer neer te zetten. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik de kans kreeg een nieuw logistiek autotransport-concept te ontwikkelen. Lees meer