Internationaal Autotransport

Internationaal Autotransport

  • Noord-West Europa
  • Fijnmazige distributie
  • Grote voertuigstromen

Transport in de Benelux

Koopman is ingericht op diverse soorten verzoeken, van het transport van grote volumes voertuigen tot een eenmalig verzoek van 1 voertuig. We halen uw voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd. We zijn trots dat we bijna alle automerken en vele andere automotive dienstverleners tot onze klanten te mogen rekenen. Zij waarderen onze betrouwbaarheid en vakkundige medewerkers.

Transport in Noord-West Europa

Dagelijks vervoert Koopman grote aantallen voertuigen snel en veilig van en naar bestemmingen binnen Noord-West Europa. Dat doen we voor bijna alle automerken. Dankzij onze vakbekwame chauffeurs en dicht distributienetwerk kunnen wij ook grote voertuigstromen rechtstreeks distribueren, zonder tussenstops en overladen. Op wisselende volumes kunnen we flexibel inspelen, omdat we ons eigen wagenpark combineren met een goed en groot partnernetwerk.

"

Ik ben trots op het succes van het logistieke autotransport-concept

Gerhard Kolk — Director Operations Autotransport

Als Director Operations heb je met alles te maken wat nodig is om de operatie op zijn best te laten draaien. Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn functie zo boeiend. Maar het mooiste in dit familiebedrijf is voor mij dat ik bij Koopman alle vrijheid en ruimte heb om mezelf als ondernemer neer te zetten. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik de kans kreeg een nieuw logistiek autotransport-concept te ontwikkelen. Lees meer

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Interesse in onze diensten?

Weten of jouw transport vraagstuk door Koopman Nationaal Autotransport kan worden ingevuld? Neem contact met onze specialisten op onze customer service.