Nationaal Transport

Nationaal Transport

  • Breed dienstenpakket
  • Last minute flexibiliteit
  • Fijnmazige distributie

Transport in de Benelux

Koopman is ingericht op diverse soorten verzoeken, van het transport van grote volumes voertuigen tot een eenmalig verzoek van 1 voertuig. We halen uw voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd. Dankzij een fijnmazig netwerk kunnen we op elk gewenst moment voertuigen halen en afleveren in elk postcodegebied in Nederland. We zijn er trots op bijna alle automerken en vele andere automotive dienstverleners tot onze klanten te mogen rekenen. Zij waarderen onze betrouwbaarheid en vakkundige medewerkers.

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

"

Wij hebben alle ingrediënten in huis om klanten binnen Nederland te helpen

Ad ten Brink — Managing Director Koopman Autotransport

“We merken dat bedrijven in Nederland die een paar duizend transportbewegingen op jaarbasis hebben steeds vaker zoeken naar een structurele oplossing, zegt Ad ten Brink. “Zij zoeken geen transporteur die een auto van A naar B kan vervoeren. Zij willen een totaal oplossing voor transport die het beste aansluit bij hun bedrijfsvoering en vanuit kosten oogpunt het meest efficiënt is. Vaak hebben ze zelf transportmiddelen in bezit of hebben ze eigen chauffeurs. 

 

Lees meer