Nationaal Transport

Nationaal Transport

  • Breed dienstenpakket
  • Last minute flexibiliteit
  • Fijnmazige distributie

Autotransport binnen Nederland

Koopman is ingericht op diverse soorten verzoeken voor autotransport binnen Nederland. Van grote volumes voertuigen tot een eenmalig verzoek van één voertuig. We halen uw voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd. Wij transporteren voor zowel bedrijven als voor particulieren. Dankzij een landelijke dekking en onze pool van ervaren hikers kunnen we op elk gewenst moment voertuigen halen en afleveren in elk postcodegebied in Nederland.

Nationaal autotransport voor bedrijven

Als nationaal autotransporteur biedt Koopman een totaaloplossing voor bedrijven. Samen met de klant zoeken we naar een oplossing die het beste aansluit bij de bedrijfsvoering en het beschikbare budget. Door ons grote volume en flexibele planning kunnen wij snel inspelen op de transportverzoeken van onze klanten. De diverse soorten autotransporters waarover wij beschikken, zorgen ervoor dat wij invulling kunnen geven aan de meest uiteenlopende verzoeken. We zijn er trots op bijna alle automerken en vele andere automotive dienstverleners tot onze klanten te mogen rekenen. Zij waarderen onze betrouwbaarheid en vakkundige medewerkers.

EXPERT OP HET GEBIED VAN NATIONAAL AUTOTRANSPORT

Koopman staat vooral bekend als specialist op het gebied van internationaal autotransport. Minder bekend zijn wellicht de autotransport activiteiten die Koopman voor de Nederlandse markt verricht. Bedrijven in Nederland die een paar duizend transportbewegingen op jaarbasis hebben, zoeken steeds vaker naar een structurele oplossing. Wij denken in de breedte met de klant mee en bieden oplossingen op maat. Koopman is expert op het gebied van nationaal autotransport. Ook voor transport van exclusieve voertuigen kunt u bij ons terecht. 

"

Wij hebben alle ingrediënten in huis om klanten binnen Nederland te helpen

Ad ten Brink — Managing Director Koopman Autotransport

“We merken dat bedrijven in Nederland die een paar duizend transportbewegingen op jaarbasis hebben steeds vaker zoeken naar een structurele oplossing, zegt Ad ten Brink. “Zij zoeken geen transporteur die een auto van A naar B kan vervoeren. Zij willen een totaal oplossing voor transport die het beste aansluit bij hun bedrijfsvoering en vanuit kosten oogpunt het meest efficiënt is. Vaak hebben ze zelf transportmiddelen in bezit of hebben ze eigen chauffeurs. 

 

Lees meer

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Interesse in onze diensten?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.