Nationaal Transport

Nationaal Transport

  • Breed dienstenpakket
  • Last minute flexibiliteit
  • Fijnmazige distributie

Transport in de Benelux

Koopman is ingericht op diverse soorten verzoeken, van het transport van grote volumes voertuigen tot een eenmalig verzoek van 1 voertuig. We halen uw voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd. Dankzij een fijnmazig netwerk kunnen we op elk gewenst moment voertuigen halen en afleveren in elk postcodegebied in Nederland. We zijn er trots op bijna alle automerken en vele andere automotive dienstverleners tot onze klanten te mogen rekenen. Zij waarderen onze betrouwbaarheid en vakkundige medewerkers.

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

"

Verbeteringen in de supply chain leveren ons direct financieel voordeel op.

Manager Transport — Importeur Volkswagen

Samen met Koopman hebben we een nieuw dynamisch calculatiemodel ontwikkeld, waarmee we veranderingen in leveringen kunnen doorrekenen. Als er bijvoorbeeld eenmalig heel veel auto’s naar een bepaalde regio of dealer moeten, kun je kijken of het vervoer niet vanuit Leusden maar vanuit Rotterdam kan gebeuren. Het calculatiemodel berekent het aantal kilometers, de kosten en de CO2-uitstoot. Verbeteringen in de supply chain leveren ons direct financieel voordeel op. We betalen exact voor de service die we krijgen en kunnen eenvoudig aanpassingen doorvoeren.

Lees meer