Exclusief Transport op maat

Exclusief Transport op maat

  • Vast contactpersoon
  • Open & gesloten transport
  • Flexibel

Koopman Exclusive

Koopman Exclusive is dé specialist in Autotransport op maat en onderdeel van Koopman Autotransport Nederland. Alles wat maar een beetje anders of afwijkend is, vinden wij een mooie uitdaging. Zeldzame oldtimers, prototypes, exclusieve auto’s, racewagens, extra hoge, lage of brede voertuigen, Exclusive vervoert uw voertuigen met de uiterste zorgvuldigheid en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze benadering is persoonlijk, klantgericht en wij hebben korte communicatielijnen. Onze chauffeurs beschikken over ruime ervaring en vormen voor onze klanten al jaren een vertrouwd gezicht. 

Exclusief autotransport & Home delivery

Bent u dealer, importeur, particulier of een organisator van een auto evenement? Iedereen kan bij Koopman Exclusive terecht voor het transport van exclusieve voertuigen. Als het gaat om het vervoer van een prototype, maar ook bij inbeslagnames, of het ophalen van auto’s uit faillissementen of een home delivery van een lease auto. Onze chauffeurs zijn zich bewust van de vertrouwelijkheid van uw opdracht en zorgen voor een perfect transport en alles daaromheen.

Overdekt autotransport

Voor overdekt of gesloten autotransport heeft Koopman Exclusive prachtige mogelijkheden. Afhankelijk van de afmetingen van de te transporteren auto's kunnen wij tot 6 auto's in één trailer vervoeren. Zelfs extreem lage sportieve auto’s kunnen, dankzij de kleine oprijhoeken van onze transportauto's, zonder problemen worden geladen.

Wilt u met een aantal klassiekers naar de Mille Miglia of een nieuw model of prototype transporteren voor een fotoshoot? Koopman Exclusive is dé specialist op dit gebied.

Verzekerd Autotransport

In veel gevallen vertegenwoordigen de auto's die overdekt getransporteerd moeten worden een grote waarde. Uiteraard gaan onze chauffeurs dan ook zeer zorgvuldig te werk. Wanneer u uw auto laat transporteren via Koopman Exclusive Autotransport loopt u geen risico. De verzekering van het transport is volledig geregeld volgens de geldende Algemene Vervoerscondities Motorvoertuigen (AVCM). Mocht er toch iets misgaan dan handelen wij dit netjes af volgens deze geldende AVCM.

Autotransport evenement

Het transport van dure en/of exclusieve auto's naar een evenement vraagt extra aandacht en expertise. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de voertuigen op tijd en schadevrij worden afgeleverd door een vakkundige  chauffeur. Voorbeelden van evenementen waarvoor wij werken, zijn: 

  • Mille Miglia
  • Dutch GP Zandvoort
  • Supercar Madness

Plan uw autotransport

Bij Koopman Exclusive is uw autotransport in goede handen. Of het nu gaat om overdekt transport, verzekerd transport of exclusief transport, Koopman Exclusive regelt het allemaal.

 

Heeft u autotransport nodig? Regel het online! Met een zakelijk inlog account kunt u via onze portal zelf uw autotransport inplannen.