Exclusief Transport op maat

Exclusief Transport op maat

  • Vast contactpersoon
  • Open & gesloten transport
  • Flexibel

Koopman Exclusive

Koopman Exclusive is dé specialist in Autotransport op maat. Alles wat maar een beetje anders of afwijkend is, vinden wij een mooie uitdaging. Zeldzame oldtimers, prototypes, exclusieve auto’s, racewagens, extra hoge, lage of brede voertuigen, Exclusive vervoert uw voertuigen met de uiterste zorgvuldigheid en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Koopman Exclusive maakt deel uit van de Koopman Logistics Group. Onze benadering is persoonlijk, klantgericht en wij hebben korte communicatielijnen. Onze chauffeurs beschikken over ruime ervaring en vormen voor onze klanten al jaren een vertrouwd gezicht.

Exclusief autotransport & Home delivery

Bent u dealer, importeur, particulier of een organisator van een auto evenement? Iedereen kan bij Koopman Exclusive terecht voor het transport van exclusieve voertuigen. Als het gaat om het vervoer van een prototype, maar ook bij inbeslagnames, of het ophalen van auto’s uit faillissementen of een home delivery van een lease auto. Onze chauffeurs zijn zich bewust van de vertrouwelijkheid van uw opdracht en zorgen voor een perfect transport en alles daaromheen.

Overdekt autotransport

Voor overdekt of gesloten autotransport heeft Koopman Exclusive prachtige mogelijkheden. Afhankelijk van de afmetingen van de te transporteren auto's kunnen wij tot 6 auto's in één trailer vervoeren. Zelfs extreem lage sportieve auto’s kunnen, dankzij de kleine oprijhoeken van onze transportauto's, zonder problemen worden geladen.

Wilt u met een aantal klassiekers naar de Mille Miglia of een nieuw model of prototype transporteren voor een fotoshoot? Koopman Exclusive is dé specialist op dit gebied.

Vrachtautotransport | Trucktransport

Transport van vrachtwagens is een vak apart. Door het verschil in afmeting van de ene of de andere truck is het soms een hele puzzel. Ook de opbouw is erg bepalend voor hoe een truck transporter geladen kan worden. Een kaal chassis neemt immers minder ruimte in beslag dan een vrachtauto met een opbouw. Koopman Exclusive Autotransport zoekt altijd naar de voordeligste oplossing. Wanneer de vrachtauto nog veilig rijdbaar is kunnen wij ook aanbieden om de vrachtwagen over de weg van A naar B te brengen. Vrachtwagens die niet meer rijden transporteren wij op een (semi-)dieplader.

Verzekerd Autotransport

In veel gevallen vertegenwoordigen de auto's die overdekt getransporteerd moeten worden een grote waarde. Uiteraard gaan onze chauffeurs dan ook zeer zorgvuldig te werk. Wanneer u uw auto laat transporteren via Koopman Exclusive Autotransport loopt u geen risico. De verzekering van het transport is volledig geregeld volgens de geldende Algemene Vervoerscondities Motorvoertuigen (AVCM). Mocht er toch iets misgaan dan handelen wij dit netjes af volgens deze geldende AVCM.

Plan uw autotransport

Bij Koopman Exclusive is uw autotransport in goede handen. Of het nu gaat om overdekt transport, verzekerd transport, exclusief transport of trucktransport, Koopman Exclusive regelt het allemaal.

 

Heeft u autotransport nodig? Regel het online! Met een zakelijk inlog account kunt u  via onze portal zelf uw autotransport inplannen.

Autotransport evenement

Het transport van dure en/of exclusieve auto's naar een evenement vraagt extra aandacht en expertise. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de voertuigen op tijd en schadevrij worden afgeleverd door een vakkundige  chauffeur. Voorbeelden van evenementen waarvoor wij werken, zijn: 

  • Mille Miglia
  • Dutch GP Zandvoort
  • Supercar Madness