Opslag

Opslag

  • 40.000 voertuigen
  • One-stop shopping
  • A-locaties

Beveiligde opslag van auto’s

Zoekt u een veilige opslagplaats voor uw auto‘s? Dan bent u bij Koopman aan het juiste adres. Wij beschikken over beveiligde locaties in Amsterdam, Born, Putten, Nijkerk, Neuenburg (D) en Genk (B) voor opslag van personenwagens of bedrijfswagens. Onze locaties zijn multimodaal, voertuigen kunnen getransporteerd worden over de weg, per spoor en per schip. Voor OEM’s, leasemaatschappijen, groothandelaren, importbedrijven, dealerholding en verhuurmaatschappijen bieden onze opslaglocaties de ideale uitvalsbasis.

Korte of lange termijn opslag

Zowel voor lange- als korte termijn opslag hebben wij mogelijkheden. Met een opslagcapaciteit van 40.000 auto’s is uw vraagstuk voor ons geen uitdaging. Zowel voor kleine aantallen auto’s als grotere volumes is er opslag beschikbaar. Onze jarenlange ervaring heeft gezorgd voor solide processen die voertuigen snel klaar kunnen maken voor transport en opslag. Daarnaast zijn onze locaties uitgerust met laadstations voor elektrische voertuigen en een station met brandstoffen voor de andere auto’s.

Korte of lange termijn opslag

Auto opslag uitbesteden

Wanneer u besluit uw opslag uit te besteden wordt u door ons hierin volledig ontzorgd. We werken snel en efficiënt en kunnen dankzij ons brede aanbod het hele proces voor u in gang zetten. De complete logistieke afhandeling, van opslag tot levering bij de klant bijvoorbeeld. Het uitbesteden van het hele proces is altijd maatwerk.

Onze opslag locaties

Onze terminals in Amsterdam en Born beschikken over een laadplein voor elektrische auto's. Naast laadpalen van 22 kW vindt u op het laadplein ook een snellader met een vermogen van maar liefst 50 kW. Zo kunnen we auto's snel opladen afleveren aan onze klanten. Wij beschikken over 6 opslaglocaties.

 

  • Born
  • Amsterdam
  • Putten
  • Nijkerk
  • Neuenburg (Duitsland)
  • Genk (België)
"

Electrisch laden is onderdeel van onze integrale dienstverlening.

Bart Smits — Operations Manager Compounds

Supersnel elektrisch laden

Onze terminals in Amsterdam en Born beschikken over een laadplein voor elektrische auto's. Naast laadpalen van 22 kW vindt u op het laadplein ook een snellader met een vermogen van maar liefst 50 kW. Zo kunnen we auto's snel opladen afleveren aan onze klanten

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze opslag mogelijkheden.

Edwin Van Woudenberg Koopman

Neem contact op met Edwin

Edwin van Woudenberg Commercieel Manager Automotive