Pre-delivery

Pre-delivery

  • One-stop shopping
  • Volgens fabrieksspecificaties
  • Merk- en modelspecifiek

Services voor nieuwe voertuigen

Voor fabrikanten, importeurs en andere bedrijven bieden wij complete 'pre-delivery services' op maat, zoals afleverklaarmaken (pre-delivery inspection), accessoires monteren, modificaties verrichten, bestickering en op- en ombouw van voertuigen. We doen dat volgens de fabriekskwaliteitsstandaarden en we hebben zeer efficiënte processen, zodat de voertuigen beschikbaar zijn op het door u gewenste moment.

 

Pre Delivery Inspection

Rijklaar maken van uw voertuigen is bij Koopman altijd maatwerk. Deze service voeren wij volledig merk- en modelspecifiek uit. Wij controleren de voertuigen, voeren kleine reparaties uit, controleren de lak, voegen documenten toe of verzorgen de kentekens. Ook het aftanken is mogelijk met benzine, diesel of electrisch laden van de voertuigen. Wat uw wensen ook zijn, Koopman regelt het.

Accessoires, op- & ombouw

Uw voertuigen worden naar wens uitgerust met andere velgen, winterbanden, trekhaken of andere accessoires. Specifieke op- en ombouw van uw auto's, bedrijfswagens of terreinwagens is ook mogelijk. Wij passen uw voertuig aan of richten deze in, ongeacht merk en type.

Modificatie

Wij kunnen grote volumes op korte termijn en volgens fabriekskwaliteitsstandaarden modificeren. Veel voorkomend zijn technische modificaties, recalls (terugroepacties) en modelmodificaties voor special editions of actiepakketten. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Bestickering

Wilt u uw auto's of bedrijfswagens laten bestickeren? Dagelijks voorzien wij diverse voertuigen van logo's, huisstijl of unieke prints. Ook het wrappen van auto's is mogelijk. We horen graag wat uw wensen zijn.

 

Bestickering, wrappen en ontstickeren

Wij helpen u graag verder

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze pre-delivery services.

Edwin Van Woudenberg Koopman

Neem contact op met Edwin

Edwin van Woudenberg Commercieel Manager Automotive

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Leaseplan Afleverdagen

'Bestel nu en rijd direct weg in je nieuwe Tesla'. Dat was het motto van de Leaseplan Afleverdagen in het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. 103 gloednieuwe Tesla's zijn rijklaar gemaakt in de Koopman compound in Amsterdam. 15 autotransporters hadden we nodig om ze af te leveren, 'just in time' voor het evenement uiteraard.

Bekijk hier de video van dit unieke event.