Importeer zorgeloos uw voertuig, van deur tot deur

Auto Import Solutions is de nieuwe, unieke samenwerking tussen VWE en Koopman Logistics Group. Wij nemen het importeren van nieuwe auto's en jonge occasions uit Duitsland en andere Europese landen voor autobedrijven volledig uit handen. Heeft u de juiste auto’s voor de verkoop gevonden in het buitenland, maar heeft u geen idee hoe u deze moet importeren? Of heeft u er geen tijd voor en wilt u geen risico lopen? Dan bent u met Auto Import Solutions aan het goede adres. Of u nu enkele auto’s of grote partijen voertuigen wilt importeren. Wij verzorgen het voor u.

Compleet importpakket

Wij bieden een compleet importpakket tegen een vast tarief vanaf € 600 per auto (exclusief BTW en leges). De auto wordt verkoopklaar afgeleverd en u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Klopt de historie van het voertuig wel? Kan ik het financieren? Hoe regel ik het transport naar Nederland? Hoe zit het met de wet- en regelgeving? En waar moet ik beginnen met de administratie? Allemaal zaken die Auto Import Solutions uit handen neemt.Wij zorgen ervoor dat het autobedrijf zich volledig kan richten op het verkopen van auto’s. Oftewel: zorgeloos importeren zonder risico.

Voordelen

  • Import van deur tot deur: wij nemen alle zaken uit handen
  • Wij verzorgen de complete financiële afwikkeling. U ontvangt de factuur bij aflevering van de auto
  • Documentatie conform de actuele wet- en regelgeving
  • U betaalt pas BPM bij verkoop (verleggingsregeling)
  • Geen risico’s m.b.t. transport, opslag en administratie
  • Professioneel team van specialisten met tientallen jaren ervaring op het gebied van import en logistiek

Over VWE

VWE is in 1993 ontstaan vanuit een autobedrijf en kent als geen ander de wensen en behoeften van autobedrijven. Ben je werkzaam in de autobranche, dan weet je dat de vele administratieve processen vaak tijdrovend zijn. Dit gaat ten koste van het primaire proces. VWE ontzorgt de autobranche met slimme online tools, zodat bedrijven zich bezig kunnen houden met zaken die er echt toe doen.
Naar de website van VWE.

Bent u geïnteresseerd in onze full-service importdienstverlening voor autobedrijven?

U kunt meer informatie vinden op de website van Auto Import Solutions. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke toelichting? Neem dan contact op met Paul Wortelboer, of het contact Center van VWE met de volgende contactgegevens:
088 893 7001
info@vwe.nl

Zij helpen u graag verder. 

Michel Corveleijn

“Auto Import Solutions is interessant voor elk bedrijf dat auto’s in- en verkoopt, of dit nu kleinere autobedrijven zijn, dealers of leasemaatschappijen. Bedrijven kunnen ons namelijk al inschakelen als ze slechts enkele voertuigen willen importeren, maar ook grote partijen auto’s kunnen door ons naar Nederland gehaald worden. De auto’s worden voor de deur afgeleverd en kunnen zo de showroom in.”

Michel Corveleijn
Directeur International Business Development bij VWE