Fleetmanagement

Fleetmanagement

 • Service op maat
 • Integrale logistieke dienstverlening
 • Real-time inzicht in wagenpark

Specialist in fleetmanagement

Bij stilstand en berijderswisselingen alle zorgen van uw wagenpark uit handen nemen, dat is in het kort Koopman Fleetmanagement. Dit doen we voor grote en middelgrote fleetowners, leasemaatschappijen, dealerorganisaties en autoverhuurmaatschappijen. Met een full-service dienstenpakket, waarmee wij uw auto’s in optimale conditie brengen en op elk moment kunnen inzetten. Volledig conform uw wensen. Met onze landelijke dekking en ervaren hikers zijn wij u altijd en overal tot dienst.

De voordelen van fleetmanagement

 • Snelle berijderswisseling mogelijk
 • Geen administratieve rompslomp
 • Uw poolauto’s altijd in goede conditie
 • Ruimtebesparing door centrale stalling
 • Poolauto’s centraal beheerd
 • Realtime inzicht in alle autogegevens
 • Meer dan 15 jaar ervaring

Fleetmanagement services op maat

Elke denkbare service van poolbeheer vindt u in ons dienstenpakket. Van transportservice, optische en technische inspectie tot bandenservice en schadeherstel. U geeft uw wensen aan en wij stellen het servicepakket op maat voor u samen, tegen aantrekkelijke tarieven. Via ons online management informatie systeem heeft u daarna 24 uur per etmaal inzicht in de actuele status van uw wagenpark. Onze fleetmanagement services verlenen wij allemaal onder één dak, u bepaalt zelf van welke u gebruikt wilt maken.

 • Transportservice
 • Optische inspectie
 • Technische controle
 • Onderhoud en reparatie
 • Bandenservice
 • Schadeherstel met smartrepair
 • Reinigingsservice
 • Stalling / compounds

Transportservice

Binnen 24 uur en bij spoed dezelfde dag, verplaatsen we uw auto’s inclusief inname en aftanken. Dat doen we met een pool van ruim 400 ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Bij grotere aantallen zetten wij bulktransport met opleggers in.

Optische inspectie

Elke auto die bij ons binnenkomt, ondergaat een diepgaande optische controle. Elke zichtbare schade leggen wij vast, onderbouwd met foto’s en met het onderscheid wel of niet acceptabel. Onze goed opgeleide medewerkers hanteren daarbij de normen van uw leasemaatschappij. Binnen 24 uur is een compleet rapport over de staat van het voertuig beschikbaar.

Technische controle

Na de optische inspectie volgt een diepgaande technische controle, waarbij elk mogelijk gebrek boven water komt. Wij maken een complete rapportage met te verrichten reparaties, onderhoudswerkzaamheden en keuringen.

Onderhoud en reparatie

De goed opgeleide Koopman monteurs werken in onze garage met de laatste hightech apparatuur. De kwaliteit van alle onderhouds- en keuringswerkzaamheden is daarmee gewaarborgd. Ook is Koopmans Fleetmanagement aangesloten bij James Auto & Service. Daarmee beschikken we over alle technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken conform fabriekseisen te onderhouden. Ook ‘s avonds en in het weekend zijn er mogelijkheden om werkzaamheden uit te voeren. Onze full-service gedachte bevestigen we met een haal- en brengservice door onze hikers.

Bandenservice

Wij leveren zomer- en winterbanden in alle soorten en maten. Ook kunt u voor uw wagenpark gebruikmaken van onze winterbandenservice met overdekte opslag. Wilt u kostbare uren besparen? Laat dan bandenwisselingen ‘s avonds of in het weekend door ons uitvoeren. Onze bandenservice is inclusief haal- en brengservice.

Schadeherstel met smartrepair

Veel zakenauto’s hebben kleine carrosserieschades. Met smartrepair kunnen wij 80% van schades aan exterieur en interieur herstellen. Tegen zeer gunstige condities en met een doorlooptijd van vaak niet meer dan 24 uur.

Reinigingsservice

Met een eigen autopoetsbedrijf in huis brengt Koopman Fleetmanagement elke zakenauto weer in showroomconditie, zowel het interieur- als exterieur. U kiest daarbij uit vier niveaus, variërend van alleen wassen tot een complete behandeling inclusief poetsen, polijsten, waxen, interieurreiniging en een ozonbehandeling tegen vervelende geurtjes. Uw auto is klaar voor de volgende berijder of verkoopklaar voor remarketing.

Stalling

Met een oppervlakte van circa 880.000 vierkante meter hebben wij ruimte voor het stallen van ruim 40.000 auto’s. Dit biedt een veilige parkeerplaats voor auto’s die door personeelskrimp, een aflopend leasecontract of een andere reden tijdelijk gestald moeten worden. Uw auto’s staan beschermd tegen weersinvloeden en worden dag en nacht bewaakt. Via het management informatie systeem heeft u altijd toegang tot de gegevens van deze auto’s.

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Poolbeheer met de kortste doorlooptijd

We halen de auto’s bij u op en voeren een uitgebreide optische en technische inspectie uit. In overleg met u en/of de leasemaatschappij worden onderhouds- of reparatiewerkzaamheden verricht, eventuele schades hersteld en naderhand wordt de auto grondig gereinigd. U heeft de zekerheid dat uw auto hierna weer in goede conditie is. Alle werkzaamheden worden door Koopman Fleetmanagement in eigen huis en volgens hoge kwaliteitsmaatstaven uitgevoerd. Poolbeheer met een doorlooptijd die veruit de kortste is binnen de branche! Natuurlijk houden we van alle auto’s de administratie nauwkeurig bij. Online kunt u alle gegevens per auto bekijken, onder andere schaderapporten en de status van reparatie.