Remarketing

Remarketing

  • Efficiënte processen
  • Maatwerk
  • One-stop shopping

Occasions zo goed als nieuw

Wilt u uw ex lease- of huurauto klaarmaken voor verkoop? Bij Koopman verrichten we alle activiteiten die nodig zijn om de auto in bijna nieuwstaat terug te brengen. Onze remarketing-diensten zijn altijd maatwerk en lopen uiteen van een uitgebreide technische inspectie, schade-expertise, onderhoud, APK, Smart repair, showroom klaar maken, tot fotografie van occasions.

"

De grootste kostenbesparing zit verstopt in de keten

Bart Smits — Operations Koopman Compounds

Koopman Logistics Group zet regelmatig Value Stream Mapping in bij klanten om de keten te optimaliseren. Ik geloof niet dat mensen door harder te werken heel veel tijd te winnen is. Je moet slimmer werken. Het doel van Value Stream Mapping (VSM) is om verspillingen in een proces te identificeren en inzichtelijk te maken zodat deze verspillingen uiteindelijk geëlimineerd kunnen worden.

Lees meer

Onze beloftes

Elke dag doen wij ons best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom committeren wij ons aan de volgende klantbeloftes.

Wij helpen u graag verder

Edwin Van Woudenberg Koopman

Neem contact op met Edwin

Edwin van Woudenberg Commercieel Manager Automotive

Koopman verkozen tot beste leverancier door Mercedes-Benz Benelux

Mercedes-Benz Cars België & Koopman werken al lange tijd nauw samen. Dit jaar ontving Koopman de Supplier Award voor de beste leverancier van Mercedes-Benz Benelux. Koopman heeft deze prijs ontvangen wegens een uitstekende prestatie, proactieve wijze van samenwerking en het feit dat ze continu processen optimaliseren.

Lees meer