ACM Fleetforce wordt Koopman

ACM Fleetforce wordt Koopman

10 december 2019

Koopman nam eerder dit jaar het Puttense ACM Fleetforce over. Per direct gaat het in fleetmanagement gespecialiseerde bedrijf verder als Koopman. Na de overname van ACM Fleetforce in mei is het een logische stap, nu bedrijf en diensten volledig zijn geïntegreerd, om de naam te wijzigen. ACM Fleetforce wordt Koopman. Klanten kunnen zich aan één loket melden voor een groot aantal diensten, alle verzameld onder de Koopman-naam. De aanpassing versterkt Koopman’s positie als geïntegreerde automotive dienstverlener.

Compleet dienstenpakket

Met de overname van ACM Fleetforce in mei heeft Koopman haar dienstverlening uitgebreid met fleetmanagement en transport met hikers. De stap past in de strategie om zich te ontwikkelen tot een integrale logistieke dienstverlener in de autobranche. Transport, opslag, afleveringsklaar maken van nieuwe auto’s, remarketing van ex-leaseauto’s en huurauto’s, fleetmanagement; Koopman heeft al deze diensten onder een dak voor onder meer fabrikanten, importeurs, dealerbedrijven, autoverhuurders en leasemaatschappijen. Met de overname van ACM kunnen ook fleetowners goed worden bediend. 

"

Na de overname van ACM Fleetforce in mei is het een logische stap, nu bedrijf en diensten volledig zijn geïntegreerd, om de naam te wijzigen. ACM Fleetforce wordt Koopman.

naamswijziging

De naamswijziging wordt per half december doorgevoerd. Een nieuwe website en een nieuwe huisstijl zullen in Putten de belangrijkste aanpassingen zijn, Mark van der Lingen blijft aan als directeur. Van der Lingen: “Het is niet meer dan logisch dat we het bedrijf onder de Koopman-naam laten opereren. Koopman is een sterk, internationaal merk en onze kennis wordt nu voor een nog grotere groep gebruikers beschikbaar. Bestaande klanten houden dezelfde, uitstekende service en ze krijgen toegang tot een uitgebreider dienstenpakket.”