Integrale automotive-logistiek voor grote wagenparken

Aan importeurs, dealers, leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen en andere grote ‘fleetowners’ biedt Koopman een turn-key logistieke dienstverlening:

  • Transport (nationaal en internationaal)
  • Import en/of export van voertuigen inclusief documenten
  • Rijklaar maken van zowel nieuwe als gebruikte auto’s
  • Verzamelen van auto’s die uit de verhuur of lease komen
  • Opslag van partijen voertuigen
  • Gebruiksklaar maken van gebruikte voertuigen voor wederverkoop (vehicle remarketing)

Verbetering werkkapitaal

Door de combinatie van transport, opslag en ruime ervaring in vakkundige behandeling van voertuigen, is Koopman uniek gepositioneerd. Wij zijn in staat om grote aantallen voertuigen in korte tijd te verwerken. Door deze tijdsbesparing wordt de auto eerder beschikbaar om door te verkopen aan de volgende bestuurder. Dit resulteert voor onze klanten in een duidelijke verbetering van hun werkkapitaal.

Locaties

U vindt de Koopman-terminals in Amsterdam en Born. Transport van auto’s verzorgen wij in heel Nederland (en de direct omringende landen).

Geïnteresseerd in de integrale automotive-diensten van Koopman?

Informeer naar de vele mogelijkheden.

Mark Dijkstra

“Koopman is al jarenlang een belangrijke partner voor Europcar bij de afhandeling van onze 'einde contract' auto’s. Auto’s worden vanuit het hele land getransporteerd naar Koopman, waarna deze indien noodzakelijk worden gereconditioneerd zodat de auto’s weer aan de eisen voldoen die de dealers van ons mogen verwachten. Vanuit Koopman worden de auto’s terug geleverd naar de diverse dealers en importeurs. De snelheid en kwaliteit van Koopman maken dat wij al vele jaren intensief met elkaar samenwerken.”

Mark Dijkstra
Managing Director bij Europcar